Terapi för djur

Bicom bioresonansterapi och Bemer används även på hästar samt övriga djur och här på gården i Hagsta har vi på Hälsoeffekten ett stort ljust behandlingsrum vilka djuren trivs bra i.

Förberedelser inför besöket med ditt djur

Kontakta mig på Hälsoeffekten innan besöket

Kontakta mig och berätta om djurets bakgrundshistoria, miljön den lever i och vilka symptom som har uppvisats samt när.

För att besöket ska gå så smidigt och snabbt som möjligt vill jag att du skickar blod i förväg så jag kan göra ett test på det. Detta berättar jag mer om när du
kontaktar mig inför besöket.

Häst på besök i det stora ljusa behandlingsrummet hos Hälsoeffekten i Hagsta. Besöket påbörjas med Bemerterapi innan vi fortsätter med Bicom bioresonansterapi.

Så här går terapisessionen till

Steg 1 – Öka mikrocirkulationen med Bemer

Besöket påbörjas med Bemerterapi innan vi fortsätter med Bicom bioresonansterapi.

Häst på besök i det stora ljusa behandlingsrummet hos Hälsoeffekten i Hagsta. Besöket påbörjas med Bemerterapi innan vi fortsätter med Bicom bioresonansterapi.

På bilderna har besöket påbörjats med Bemer vet., en medicinteknisk utrustning som ökar mikrocirkulationen. Cirkulationen hos de allra minsta kärlen som vi inte kan se med blotta ögat.

Så mycket som 74% av våra kärl ligger i just mikrocirkulationen. Det är där syre och näring tillförs i våra kärl samt bortförsel av slagg och gaser.

Steg 2 – Bicom bioresonansterapi

Se beskrivningen ovan om ”Så här bioresonansterapi till…” >

Djur sätter sig frivilligt på Bemern

Här hos Hälsoeffekten i Hagsta sitter Texas 5 månader valp på Bemer och njuter. Denna terapi fungerar lika bra med alla djur.

Här sitter Texas 5 månader valp på Bemer och njuter. Det fungerar lika bra med alla djur.

Katten “Missen” gillar sömnprogrammet nattetid

Mina katter kommer frivilligt och sätter sig på Bemern.

En av mina gamla katter "Missen" tycker om att ligga på Bemern här på Hälsoeffekten i Hagsta när jag har sömnprogrammet på nattetid.

En av mina gamla katter ”Missen” tycker om att ligga på Bemern när jag har sömnprogrammet på nattetid. Hon har tidigare varit en ganska sur och vresig katt men är idag en mycket kelsjuk katt som gärna kryper upp i knä och gosar.

Distansbehandling Bicom Bioresonans

Fungerar även bra på alla djur vilket är skönt då du ej behöver åka med djuret till mig. Med hjälp av ett torrt blodtest, som du ordnar med själv, mäter jag djurets obalanser och behandlar samt skickar de preparat som behövs.