Massage

Hälsoeffekten - Din hälsa vårt mål - erbjuder Svensk Klassisk Massage

Diplomerad Friskvård Massör

Svensk Klassisk Massage

En djupgående helkroppsmassage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Klassisk massage lindrar värk, ger lugn och kan leda till bättre sömn. Du kan välja bara rygg och nacke, rygg och ben, rygg och armar. Jag anpassar mig efter dina önskemål. Letar och behandlar även triggerpunkter. Under massagen får du samtidigt behandling med en medicinteknisk utrustning som ökar din mikrocirkulation för snabbare läkning.

Rygg och nackmassage

En djupgående massage som löser upp spänningar och ger en behaglig och skön avslappning. Klassisk massage lindrar värk, ger lugn och kan leda till bättre sömn. Behandlar även triggerpunkter för att få spänningar att släppa. Under massagen får du samtidigt behandling med en medicinteknisk utrustning som ökar din mikrocirkulation för snabbare läkning.

Kiromassage = mobilisering/massage

Kiromassage-behandlingen passar dig som vill ha en skonsam, lättare justering av rygg, axlar, nacke och leder. För att optimera resultatet ingår även en behaglig, djupgående massage. Vid behov/önskemål ingår dessutom behandling med hjälp av massagepistol. Under behandlingen får du samtidig behandling med en medicinteknisk utrustning som ökar din mikrocirkulation för snabbare läkning.